Witam Was wszystkich !. Strona: 2

re: Alpha-Sco Dodano: 2016-02-27 06:51

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Alpha-Sco napisał(a):
Że jak? Że co????
Yngwie - w strzelaniu jestem niezła, poczekaj, aż do Wrocławia się przyturlam. Wtedy na pewno kogoś strzelę

Z tym Wrocławiem to akurat bardziej pudło, bo większość czasu bywam w Częstochowie, ale do Wrocławia mam zamiar się w odwiedziny przyturlać pod koniec lipca 2016r.

Pluszak - gimnastyka

Za to co ciekawe, planuję być w w. kujawsko-pomorskim już za miesiąc, daj znaka na priv skąd dokładniej jesteś, wezmę pod uwagę przy planowaniu trasy i może zwiedzę Twoje rejony

Poznań planuję odwiedzić niestety dopiero za 2 lata, ale akurat prawdopodobnie w kwietniu

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2016-02-27 08:36

Ja we Wrocławiu będę pod na początku sierpnia.

Jestem z Pomorskiego, z Trójmiasta.

Trójmiasto Dodano: 2016-02-27 09:42

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Akurat w Gdyni też planuję być, ale tylko 15 minut (przesiadka). Trudno niestety zgrać się w czasie.

Pyrkon, itepe Dodano: 2016-02-27 14:03

Alpha,
w poprzednim życiu prawdopodobnie byłem leniwcem i coś z tego zostało, biorąc pod uwagę mój zapał ostatnio... A w Darkplanetowym życiu nie miałem poprzedniego wcielenia. :)

I prawdopodobnie będę na Pyrkonie, choć jeszcze nie wiem w jakim charakterze.

Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.

Dodano: 2016-02-27 14:55

Gamorrin - aha, rzeczywiście, to faktycznie niewiele się odzywałeś w tych rozmowach, o których wspominałeś:) Myślałam, że jakoś intensywnie rozmawialiśmy tylko przedzierzgnąłeś się w kogoś innego jak Don Vitteo i parę innych osób stąd.

co masz na myśli pisząc, że nie wiesz jeszcze w jakim charakterze?

Dodano: 2016-02-27 14:56

O, tu nie ma opcji edytowania postów już?

Yngwie - spokojnie, aż takie pilne to spotkanie nie jest. Chociaż strzelenie kogoś może zająć nawet mniej niż 15 minut

do Alphy Dodano: 2016-02-27 15:46

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Alpha - a co masz na myśli przez "strzelenie kogoś"? Co prawda wymieniliśmy kilkadziesiąt opinii, ale nie zawsze rozumiem Twoje intencje...

Tryb edycji padł niedawno, z tego, co się zorientowałem - czasami to awarie, czasami próby dopasowania forum do nowych trendów, a czasami ataki hakerskie, które zależą od humoru hakerów i ich łaski, niestety.

Dodano: 2016-02-27 15:55

To moja emocjonalna reakcja na Twoje stwierdzenie, że strzeliłam focha. Chciałam Ci pokazać, jak to wygląda, gdy strzelam naprawdę :)

Po co hakerom atakować takie forum? Orany...

Dodano: 2016-02-27 16:15

Alpha, jako, że współpracuję ostatnio z pewną grupą, która ma ambitny plan zaprezentować swój projekt przy okazji Bloku Gier Elektronicznych, możliwe, że dostanę odgórny nakaz przykuwający mnie do stoiska tamże. A jeśli nie dostanę, to powinienem pojawić się jako zwyczajny uczestnik.

Wracając do mojej aktywności forumowe, to byłem aktywny, owszem, ale w słuchaniu (czytaniu), niekoniecznie trzaskaniu nowych postów (co widać po ilości w ciągu lat)...
Yngwiego w tej materii ciężko dogonić tak swoją drogą. :)

re: Alpha-Sco Dodano: 2016-02-27 16:44

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Alpha-Sco napisał(a):
To moja emocjonalna reakcja na Twoje stwierdzenie, że strzeliłam focha. Chciałam Ci pokazać, jak to wygląda, gdy strzelam naprawdę :)

Efekt pewnie jest ciekawy...
... ale chyba lepiej oglądać z pewnej odległości :-) Poza tym nie chcę Ci się narażać dla samego sprawdzania. Poznałem kilka ważnych dla mnie osób, które też wiedzą, że mają trudny charakter, ale są warte utrzymania znajomości :-)

Alpha-Sco napisał(a):
Po co hakerom atakować takie forum? Orany...

Nie wiem, hakerzy niestety nie mają też opcji dyplomatycznych :-/

Gamorrin - Alpha ma więcej postów, ja jestem tylko bardziej systematyczny :-)

Dodano: 2016-02-27 17:35

No i tak tłukłam te posty, że najwyraźniej już powiedziałam wszystko, co miałam do powiedzenia

Dodano: 2016-02-27 18:57

... albo nie pojawił się odpowiedni (nowy) temat, w którym mogłabyś się (ponownie) wykazać.

Yng, Ty trzaskasz te posty z taką częstotliwością, że (na oko) masz ok. 300 rocznie... a może i więcej?

Swoją drogą, kto ukradł opcję edycji posta? :/

re: Gamorrin Dodano: 2016-02-27 19:23

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Gamorrin napisał(a):
... Yng, Ty trzaskasz te posty z taką częstotliwością, że (na oko) masz ok. 300 rocznie... a może i więcej?

340,21 postów rocznie... chwilowo przerobiłem swój prywatny kalkulator życia i śmierci na przelicznik postów :-)

Jak coś to mam jak zwykle sporo tematów do rozwinięcia i właściwie to je rozwijam...
... najchętniej z osobami, które nadają na tych samych falach...

cośtamcoś Dodano: 2016-02-28 23:08

Nie wierzę!
DYSKUSJA! :D ijeeeeeeaaaaauuuuuiiiiaaa!

Nie no naprawdę też przeżyłem szok jak wróciłem na DP, a tu brakuje tylko tego pustynnego okrągłego krzaczka co hula na wietrze... no myślę że niestety rozwinięcie facebooka i innych serwisów, a także właśnie pewne wyczerpanie , przesilenie tematów, plus zapewne zwykłe znudzenie się zrobiło swoje... aktualnie mamy przeogromne forum, w którym znajduje się wiele wartościowych artykułów, ale niestety też wiele bezwartościowych, mamy multum dyskusji, ale jaki jest sens włączania się do wątku prowadzonego od 1947 i mającego 900 stron długości... a potem się okaże że wypowiadałeś się w nim 3 lata temu i się powtarzasz...

Osobiście uważam, że wszyscy wcześniej się tu wypowiadający mają rację, wszystkie te czynniki nastąpiły i następują... zgadzam się z nimi i też trochę żal, bo jednak DP trzymało poziom. Wiadomo, czasem z pionem bywało gorzej ale przydałby się jakiś zastrzyk energii... jakies odświeżenie.
Amorphous-> może pomyślałbyś o wpakowaniu wszystkich wcześniejszych dyskusji do jednego wątku np: "Pierwsza dekada Dark Planet", tak by dało się kontynuować, wracać i po prostu nie stracić tego co jest, ale także by można było w łatwy sposób znaleźć wątku świeże, aktualne ... takie tabula rasa

i wiem że to nie dział techniczny...ale na miłość nieboską, zlikwiduj potrzebę wpisywania tytułu w każdym poście, nawet w odpowiadaniu bo to wkurwia xD a sensu nie ma... bo pisze się posta, a w tytule każdy stara się cokolwiek wpisać...

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Dodano: 2016-02-29 12:33

Diarmad: nie chcę odbierać Ci radości, ale... dyskusja? Chyba agonalne postękiwanie :)

Woooodyyyy....

I - samotny krzaczek? A taką inwazję widziałeś? :D

Dodano: 2016-02-29 12:42

Wiecie, może po prostu osiągnęliśmy poziom, gdy na forum już niewiele jest do powiedzenia i trzeba się widywać w realu na dalsze rozmowy? Taki level up :) No dobra, może Wy się spotykacie :)

Dodano: 2016-02-29 15:13 Zmieniono: 2016-02-29 15:13

Diarmad napisał(a):

i wiem że to nie dział techniczny...ale na miłość nieboską, zlikwiduj potrzebę wpisywania tytułu w każdym poście, nawet w odpowiadaniu bo to wkurwia xD a sensu nie ma... bo pisze się posta, a w tytule każdy stara się cokolwiek wpisać...

Poprawione. A co do przenoszenia gdzies starych wątków - przez dziesiec lat ich sie troche nazbieralo ale mozna je bez problemu znalezc.[/quote]

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2016-02-29 22:13

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Alpha-Sco napisał(a):
Wiecie, może po prostu osiągnęliśmy poziom, gdy na forum już niewiele jest do powiedzenia i trzeba się widywać w realu na dalsze rozmowy? Taki level up :) No dobra, może Wy się spotykacie :)

Ja próbuję. Przez nieco ponad 5,5 roku na DP spotkałem 4 osoby stąd w realu. Może trochę poprawię statystyki przy okazji Castle Party 2016 :-) Na koncertach mnie nie będzie, ale może gdzieś w pobliżu. Z Crommem się próbuję ustawić i pogadać może max. ze dwie godzinki o projektach i treningach. Jeśli się uda to powinno być spoko :-)

Może Devon się dołączy, ale między nami pojawia się duża niezgodność charakterów i światopoglądów. I powiem szczerze - nie wiem czy chcę dostać po głowie znowu :-/ Ale w kilka osób może się wytworzyć lepszy klimat jak coś, więc może coś się wymyśli. Przy naprawdę sprzyjającym klimacie może mi się udać pogodzić z "siostrą", ale to może być zbyt duży wysiłek psychiczny dla mnie, heh.

Tak czy siak póki co, priorytetem są dla mnie starzy znajomi z Wrocławia, w większości żonaci i z dziećmi, co też utrudnia logistykę spotkań, ale mimo tego dostaję od nich zaproszenia i chętnie bym skorzystał :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło